Podzimní MANGO hlásá návrat 70. let

Podzimní MANGO hlásá návrat 70. let

Cara a Kate se vrací a s nimi i 70. léta zakořeněná v nejnovější dámské kolekci španělské módní značky MANGO.

Španělská značka MANGO, jíž si oblíbili snad všichni milovníci módy na světě a to především pro svou cenovou dostupnost, nás letos na podzim vezme na výlet do let minulých. Kromě nejžhavějších trendů, které kolekce podzim/zima 2015 nazvaná #somethingincommon nabídne, nám dá vzpomenout i na 70. léta.

Móda 70. let může v leckom vzbuzovat obavy, ty však v případě podzimní kolekce MANGO nejsou na místě. Je sice pravdou, že tehdy frčely ty nejšílenější barevné kombinace, které si jen dovedeme představit, ale španělská značka jde na to chytře. Sedmdesátky se zde totiž projevují velice šetrným a nenuceným způsobem, skrze pro tuto dobu typicky charakteristické rysy a to v zemitých barvách jako jsou černá, hnědá, tmavě zelená nebo třeba béžová a šedá.

Zvonáče, volné halenky s květinovými vzory a topy jako rockově laděné blejzry nebo třeba ponča či kaftany s třásněmi z vás maškaru na nadcházející halloween rozhodně neudělají. Ba naopak vše funguje harmonicky s výsledným elegantním dojmem.

 
               Kompletní outfit 2 697 korun                            Kompletní outfit 2 698 korun

                                           Nákup MANGO teď

 
               Kompletní outfit 7 997 korun                            Kompletní outfit 5 998 korun

A obuv?

Samozřejmě, že vrcholem elegance a nadčasovosti budou stále i vaše oblíbené lodičky, ale na paty jim v období podzimu a zimy začnou šlapat uzavřené kotníkové boty na podpatku a kozačky, jež v aktuální MANGO kolekci přichází jak v neutrálních tónech, tak i stále trendy zvířecích vzorech.


                                                 Cara Delevingne Look 6 198 korun

Nechejte se vtáhnout do světa MANGO i díky uvolněné náladě, která zavládla v kampani, jejíž tvářemi se staly dvě módní ikony Kate Moss a Cara Delevingne, které si „cestování časem“ náležitě užívají.