Pre-fall kolekce Dundas 2018 jako dělaná na večírky a plesy

Pre-fall kolekce Dundas 2018 jako dělaná na večírky a plesy

Některé pózy modelek sice vypadají, že jsou z večírku už pěkně utahané, podle jiných se však dá očekávat, že párty je stále v plném proudu.

Peter Dundas svůj Pre-fall inspiroval 70. léty. Vzhledem k tomu, že v tomto období byl ještě dítětem, většina jeho domněnek o sedmdesátkách jako éře Rolling Stones, stylové rebélii a bohémství pochází z knih, filmů a hudby. A i kdyby jeho finální verze tak úplně neodpovídala realitě, vykreslit velkolepou párty se mu podařilo bravurně. Do své kolekce zapojil blyštivé látky, z nichž ušil večerní maxišaty, kalhotové kostýmky. Saka ale dámy pochopitelně oblékly na holé tělo. Tak, jak to na párty má být.

"Mám své dívky, které jsem zapojil jako Poppy Delevingne nebo Biancu Brandolini. Jsou to holky, které si rády užívají života a já jsem je chtěl v této kolekci oslavit," nechal se slyšet návrhář Peter Dundas. Nejen modely plné flitrů, odlesků, krajek, výšivek, kůže a šifónu, ale i prostředí dýchalo pompézní atmosférou. Návrhář nechal kolekci nafotit v prostorách plných historické výzdoby a originálních kusů nábytku. A když už nic jiného, nám v předsilvestrovské době kolekce slouží jako ideální inspirace na silvestrovský outfit do společnosti. Půjdete v šifónových maxišatech a nebo vás neminou krajky, satén a biker bundička?

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram