Sukně a svetřík: Dají se kombinovat?

Sukně a svetřík: Dají se kombinovat?

Že je svetřík se sukní tak trochu jako pěst na oko? Ale vůbec ne, stačí jen malá inspirace a uvidíte, že k sobě tyhle dva kousky docela pasují.

Svetr a sukně jsou ideální kombinací pro začínající jarní sezónu. Počasí, jako by si postavilo hlavu, a mění se skoro hodinu od hodiny. K sukni si tak můžete vzít buď kabátek, nebo se nechejte inspirovat a sáhněte po svetru. Ale pozor, každou kombinaci si dobře promyslete a prohlédněte v zrcadle, může se také stát, že v příliš velkém svetru budete vypadat jako hastroška.

Na přehlídkách módních značek jsme se mohli setkat se svetříky zastrčenými do pasových sukní se střední délkou. Některé svetry byly huňaté, sukně vždy hladké a úzké. Zkuste dát dohromady úzkou koženou sukni a šedý svetřík, ani s tím nešlápnete vedle.

Svetr a krátká sukně nebo sukně o střední délce, to si ještě dovedeme představit, ale co dlouhá sukně? S tou budete mít při jejím párování s tím správným svetrem asi tu největší práci, ale když se vám to podaří, výsledek vypadá velmi dobře. Menší riziko budou kratší svetry hodně na tělo. Jak ale vidíte na naší inspiraci, i ty dlouhé mohou sedět k elegantním dlouhým sukním do poloviny lýtek. Toužíte-li po pohodovém looku, sáhněte po hodně dlouhé volné sukni a volném svetříku.

Foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram