Svěží zelené vůně, které vám vyrazí dech

Svěží zelené vůně, které vám vyrazí dech

Příroda má jasnou zelenou! A to nejen v kosmetice, ale i v parfémech. Okuste křehkou svěžest zelených akordů, které si vás podmaní svou nezaměnitelnou osobitostí. Lehké, nevtíravé, ohromující. 

Vybrali jsme pro vás čtveřici jasně zelených parfémů, ve kterých hrají prim právě ony svěží zelené tóny travin, listů či pučících květů. Který z nich zakoření na vašem nočním stolku?

Ponořte se do záplavy svěží zeleně s Gucci Bloom Acqua di Fiori

V loňském roce uvedla značka Gucci novu řadu Gucci Bloom, se kterou okamžitě uchvátila tisíce žen po celém světě. S jarem odhodila zábrany a vypustila do parfumerií ohromující následovnici Gucci Bloom Acqua di Fiori. Čeká na vás přímo exploze vybraných zelených a květinových tónů. Nové pojetí je moderní, dynamické a plné radosti ze života. Nespoutaná svěžest zelených akordů listů ločidla a rybízu vás nepřestane fascinovat od prvního přivonění. Pojítkem mezi oběma vůněmi je bohaté květinové srdce z jasmínu, tuberózy a unikátního čínského zimolezu. Nechte se unášet na vlnách fascinující novinky roku 2018 Gucci Bloom Acqua di Fiori a přivítejte každičký den s maximální svěžestí.

Smaragd mezi parfémy, ze kterého nespustíte oči

Hledáte opravdu nevšední a originální vůni? Vsaďte na zelenou novinku od Thierry Mugler. Smaragdově zelené srdce nové vůně Aura nelze jen tak přejít bez povšimnutí. Bestiální, divoká a nespoutaná. Inovativní zeleně-orientální dámská vůně tak opět rozděluje příznivce této značky na dva tábory. Nekončící exploze zeleně v úvodu může být pro někoho až příliš. Dejte vůni Aura ale čas, aby ukázala i svou druhou tvář plnou sladké a nezaměnitelné vanilky. Poté, co na sobě několik dlouhých hodin můžete jasně cítit hřejivou vanilku s dřevitým podtónem, si uvědomíte gigantičnost výdrže vůně Thierry Mugler Aura.

Nestárnoucí a nespoutaná vůně Versace Versense

Lehká, křehká a osvěžující vůně Versace Versense je pro období jara jako stvořená. Bojíte se riskovat? Vsaďte na jistotu osvědčené kombinace bergamotu, opuncie a zelených mandarinek, na hřejivém základu ze santalového dřeva a pižma. Osobitou a vkusnou dámskou vůni Versense pak dále doplňuje květinové srdce z jasmínu a narcisu. Nechte vyniknout své pravé já v nekonečné záplavě svěžesti dámské vůně Versace Versense inspirované kouzlem Středomoří.

Vůně čerstvě posečené trávy

V nabídce slavné francouzské značky Hermes nalezneme neodolatelnou „zahradní“ vůni Hermes Un Jardin Sur Le Toit. Krása a pestrost francouzských zahrad se promítá do této nevšední dámské vůně doslova překypující svěžestí zeleně. Vytříbené složení vůně se otevírá šťavnatými ovocnými tóny hrušky a červeného jablka. Výjimečný a návykový koktejl dále rozkvétá romantickou růží a magnólií. Jednoznačně nejdominantnější složkou celé vůně Un Jardin Sur Le Toit je již zmiňovaný zelený akord traviny.

V široké nabídce online parfumerie Elnino.cz však naleznete daleko více lehkých a jiskřivých vůní, které přímo překypují svěžestí jarní přírody. Stačí si jen vybrat tu pravou.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram