TOP 5 MODELEK NA INSTAGRAMU PODLE NAŠÍ REDAKCE

TOP 5 MODELEK NA INSTAGRAMU PODLE NAŠÍ REDAKCE

To, že se stal Instagram velmi mocným nástrojem a důležitým faktorem ve světě modelingu, to už všichni jistě víme. Pojďme si prohlédnout prvních pět nejsledovanějších modelek této sociální sítě.

Obálky časopisů, módní kampaně, přehlídky na molech a tisíce a miliony sledujících fanoušků. Chcete vědět, jak svůj čas tráví nádherné a slavné světové modelky a které jsou ty, podle nás „obyčejných“ smrtelníků jedny z nejoblíbenějších?

ADRIANA LIMA

Instagram: adrianalima
Followers: 11,2 milionu
Brazilská kráska Adriana Lima je andílkem značky Victoria’s Secret téměř dvacet let. Nejspíš proto nás nepřekvapí, že má více než jedenáct milionů fanoušků na Instagramu. Mimo jiné si teď užívá lukrativních smluv s kosmetikou Maybelline a se značkou Sportmax.

CANDICE SWANEPOEL

Instagram: angelcandices

Followers: 11,3 milionu

I Candice Swanepoel patří mezi Victoria's Secret Angel již od roku 2010. Mezi její lepší smlouvy pak patří ty se značkami Givenchy, Max Factor či Biotherm. Má krásného syna Anacu, se kterým se na sociálních sítích netají. I ona má přes 11 milionů sledujících.

MIRANDA KERR

Instagram: mirandakerr
Followers: 11,5 milionu
Australská modelka Miranda Kerr je dalším (nyní již bývalým) andílkem Victoria's Secret, která do našeho seznamu rozhodně patří. 34letá modelka má na Instagramu více než 11,5 milionu sledujících, to už je velmi slušné číslo, co myslíte? Miranda nedávno na Instagramu zveřejnila fotky ze své svatby s Evanem Spiegelem. Spolupráci uzavřela například se značkami Marella, Wonderbra Korea a Louis Vuitton.

GISELE BÜNDCHEN

Instagram: gisele
Followers: 13 milionů
Supermodelka Gisele Bündchen jednoznačně také patří mezi TOP 5 modelek Instagramu, alespoň podle nás. Brazilská kráska má na dnešní platformě 13 milionů fanoušků. Gisele ráda sdílí fotky ze své práce i osobního života. Po obsazení mnoha obálek časopisu Vogue se modelka objevuje i v kampaních pro společnosti jako Pantene Brazil, Rosa Cha a Loewe.

CHRISSY TEIGEN

Instagram: chrissyteigen
Followers: 14,1 milionů
Z naší TOP pětky je nejvíce sledovanou v tuto chvíli modelka Chrissy Teigen. 14,1 milionů fanoušků na Instagramu hovoří samo za sebe. Na její sociální síti můžete vidět snímky její rozkošné dcery Luny a manžela zpěváka Johna Legendy. Nedávno Chrissy uzavřela smlouvu se značkou péče o vlasy TRESemmé. Blondýnka také komentuje Spike TV 'Lip Sync Battle'.

Ze všeho nejvíce nás baví, když můžeme nahlédnout slavným osobnostem tzv. do života. Právě proto, že se ujistíme, že i nádherné modelky jsou „jen obyčejné" ženy, které mají rodinu, svou práci i starosti stejně jako my všichni ostatní.

Instagram.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram