Trendy vlasové barvy pro rok 2016

Trendy vlasové barvy pro rok 2016

Možná nedáte dopustit na svůj dlouholetý odstín a možná se občas trochu divíte, co vašemu účesu chybí k tomu módnímu šmrncu. Třeba je to právě jedna z aktuálních trendy barev na vlasy. 

Populární rezavá

Její odlesky mohou být klidně i teplé, do červena nebo více do hněda. Vynechte kaštanově hnědou, to není odstín pro letošní rok. Zaměřte se spíše na opravdové zrzavé tóny, které sluší jak dlouhým opečovávaným vlasům tak i kratším mikádovým sestřihům, které jsou poslední sezóny opravdu v kurzu. A plus zrzavé barvy? Odrosty u kořínků nevypadají zdaleka tak hrozně jako u blond. 

Výkřik stříbrné a pastelů

Šedá barva už se tu chvíli drží a abychom byli konkrétní, jedná se především o odstín stříbrné. Ten se od klasické šedé odlišuje studenými odlesky a jejich velkým množstvím. Ty u starých vlasů, které jsou šedivé přirozeně, nenajdete. Pokud vás láká jemná růžová, fialová, modrá či zelená, v roce 2016 je možné cokoli. Často se právě zmíněné odstíny přimíchávají ke stříbrné a tvoří se ombré. 

Jemná studená blond

Je dívčí, romantická, jemná a křehká. Pokud budete volit jemné líčení a vzdáte se černého obkroužení očí a několika vrstvami řasenky, blond je skvělou volbou. Nosí se světlé prozářené odstíny, kombinované také se světlou hnědou. Na perfektní namíchání barvy si ale zajděte k tomu nejlepšímu kadeřníkovi, abyste dostala přesně ten výsledek, který si přejete. 

lorealproffesionnel.co.uk ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram