Tři čeští herci ve spárech smrti

Tři čeští herci ve spárech smrti

Michal Dlouhý, Jan Cina a Chantal Poullain si na vlastní kůži vyzkoušeli, jaký je život po životě. Že jim ta smrt ale sluší, nemyslíte?

Kalendář Proměny 2017 vydává své další a zároveň poslední tajemství před slavnostním křtem, který se uskuteční začátkem příštího týdne, kdy konečně spatříme všech dvanáct filmových plakátů pěkně pohromadě.

Koho charitativní kalendář nadace Archa Chantal zaujal, ten dobře ví, že se na jeho stránkách pravidelně objevují VIP osobnosti českého šoubyznysu. Naposledy jsme vám představili třeba Pavla Lišku a jeho polovičku Báru Polákovou, kteří se objevili na filmovém plakátu slavného hororu Osvícení. Jejich ztvárnění Jacka Nicholsona a Wendy Shelley Duvallové bylo velmi věrohodné.

To jsme ale ještě neviděli Michala Dlouhého alias Bruce Willise, Honzu Cinu jako Goldie Hawn a Chantal Poullain coby neuvěřitelně pružnou Meryl Streep, kteří si potykali se smrtí na filmovém plakátu Smrt jí sluší.


Michal Dlouhý bral všechno s jasným poklidem. Bruce Willis mu prostě sedl.


Se zkušenostmi, které mu dala i show Tvoje tvář má známý hlas se Jan Cina v roli Goldie Hawn cítil jako ryba ve vodě.


Jak je tahle role pro hvězdnou Meryl Streep netypická, tak je pro Chantal Poullain samozřejmá svojí elegancí.

Film, který získal Oskara za trikové efekty, to byla pro Kalendář Proměny 2017 a jeho finální stránku další velká výzva a tak pro její ztvárnění autor kalendáře Petr Kurečka zvolil stejný nástroj, který snímku vynesl slavné filmové ocenění. Na rovinu, ono by se to focení bez speciálních efektů ani neobešlo s ohledem na vytíženost herců, kteří se nedokázali sejít na jednom místě, natož pak v jeden den.

Výsledek ale i tak stojí zato. Kompletní trojice herců lapených spáry smrti je téměř k nerozeznání od originálu.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram