Červnové obálky Vogue

Červnové obálky Vogue

Věřili byste, že červnová vydání Vogue válcuje australská verze s Kim Kardashian? Hlavní strany se povedly i Vogue Italia nebo Vogue Brazil.

Vogue Italia - Love it's all about family

Italský Vogue má jako své hlavní červnové téma lásku, která je především o rodině. Nabízí nám hned několik obálek a rozsáhlý editoriál, ve které najdete fotografie slavných rodin - Kate Moss, Sashu Pivovarovu, Liv Tyler nebo sestry Eddie a Olympii Campbell.

Vogue Australia s Kim Kardashian

Na hlavní straně australského Vogue se Kim objevuje už podruhé. A musíme uznat, že jí to na fotkách sluší, minimum make-upu a jednoduchý styl oblékání jí svědčí. I přes to, že většina módních kritiků nemá Kim Kardashian ráda, na obálku se snáší jedna pochvala za druhou. Velmi šťastná je ve spojení s Kim Kardashian i zvolená barevná kombinace bílé, šedé a starorůžové.

Iselin Steiro ve Vogue Paris

Francouzský Vogue vydal rovnou dvojčíslo - pro měsíc červen i červenec - takže se s ním na pláži nemáte šanci nudit. Tváří dvouměsíčního vydání je Iselin Steiro a cestujeme s ní do Francouzské riviéry, za sluníčkem a za pohodou. Ale samozřejmě stylově. Iselin se objevuje spíše v kampaních velkých značek, ale i hlavní strany ji svědčí a ona jim. V čísle najdete i Natashu Poly, Annu Ewers nebo Andreeu Diaconu.

Vogue Brazil se Selenou Gomez a Nicolasem Ghesquière

Nicolas Ghesquière spolu se svou novou múzou, Selenou Gomez, ovládli hlavní stranu brazilského Vogue. Na výběr máte mezi dvěma covery - na tom druhém je Selena sama a nám se kombinace tmavě zelené a oranžové velmi zamlouvá. Trochu kritiky sklidila první fotografie, na které prý Nicolas vypadá jako "taťka", ale nás naopak baví nová a naprosto anti-Vogue póza a styling.

Americké Vogue s Margot Robbie

Margot Robbie můžete znát z filmu Vlk z Wall Street, který ji v Hollywoodu proslavil a zajistil nabídky na další větší filmy. Díky němu se začala objevovat i na hlavních stranách časopisů a tento červnový cover rozhodně není její první hlavní stranou pro Vogue. Margot a Vogue, to je spojení, které funguje. Tentokrát ve velmi letním stylingu, s bronzem a velkým úsměvem vypadá Margot jako zlatá bohyně. Spolu s Alexanderem Skarsgårdem v čísle propagují jejich nový film Legenda o Tarzanovi. 

Vogue España s Editou Vilkeviciute

Jachta, moře a plavky. S originalitou si španělský Vogue nelámal pro hlavní stranu svého červnového vydání hlavu. Fotografie s Editou Vilkeviciute má sice jednoduchý nápad, ale graficky je hlavní strana zvládnutá perfektně, a to i zásluhou kombinace barev. "Malé černé" nakonec nemusí být jen šaty, velkou parádu uděláte i v elegantních černých plavkách u moře.

Vogue Thailand s princeznou Sirivannavari

Jediná dcera korunního prince Thajského království je ve své zemi módní ikonou. Obálka pro červnový Vogue není její první hlavní stránkou, vidět jste ji mohli už v Numéro nebo Harper's Bazaar. Cover i editoriál uvnitř čísla thajský Vogue nastylizoval do 30. a 40. let minulého století, dokonale upravené vlnky v krátkých vlasech a výrazné rtěnky tak nesměly chybět.

Foto: Weibo/C-Oli, Vogue Brazil, vogueitalia / Instagram, wwd.com
Vogue Paris a Vogue Australia Digital Edition, fashioneditorials.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram