David Beckham v podzimní kolekci pro H&M

David Beckham v podzimní kolekci pro H&M

Již nyní se můžeme těšit na další vydařenou sezónní kolekci oděvního řetězce H&M ve spolupráci s módní ikonou Davidem Beckhamem. 

Už jsme si mohli zvyknout na spolupráci švédského oděvního řetězce H&M a bývalé fotbalové hvězdy Davida Beckhama, který se v poslední době stále více osobně podílí na vzniku jednotlivých kolekcí, ať už jde o spodní prádlo, plavky, nebo sportovní a hlavně funkční oblečení pro muže.

Ani tentokrát tomu není jinak a na základě pokračující spolupráce obou stran vznikla kolekce na sezónu podzim 2014, kterou budeme moci obléct již 21. srpna, kdy bude oficiálně uvedena do prodeje. Kolekce bude zahrnovat například tkané tepláky, nebo pletené bavlněné ponožky, ale nebudou chybět ani tradiční kousky z předchozích kolekcí, které budou o poznání vylepšené.

Pro tuto příležitost byl také vytvořen atraktivní černobílý lookbook, ve kterém se pánové můžeme inspirovat co nového na sebe, někteří se zamyslet nad možnými nedokonalostmi našich těl. No a dámy, ty se mohou alespoň na moment zasnít a opět obdivovat.

 

 

 

Zdroj: highsnobiety.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram