Dolce & Gabbana ve své kolekci obuvi F/W 2014 představil nový design lodiček Kate

Dolce & Gabbana ve své kolekci obuvi F/W 2014 představil nový design lodiček Kate

Dolce & Gabbana ví, po čem ženy touží a drží se toho již řadu let. Jsou to lodičky ve své přirozené kráse - jednoduchý tvar, elegantnost, ženskost.

Jak by asi měly vypadat nejkrásnější lodičky na světě? Jsou jednoduché, rafinované a velice elegantní. Mají sexy štíhlý tvar těsně přiléhající k noze, ostrou přesto ne příliš dlouhou špičku a super vysoký jehlový podpatek. A přesně takové jsou boty Kate od Dolce & Gabbana.

D&G si pro sezónu podzim zima připravil speciální kolekci těchto kultovních lodiček Kate, které můžeme považovat za archetyp elegantní a krásné dámské boty.

Ve speciální kolekci věnované výhradně lodičkám Kate najdete nádherné lakované kousky ve výrazných letních barvách, jako je tyrkysová, žlutá a korálově červená. Lodičky jsou specifické i tím, že jejich podrážka v celé své ploše koresponduje s barvou bot.

Tyto letní barvičky doplňuje samozřejmě nesmrtelná černá. Ale to není vše, protože jsou lodičky skutečnou ozdobou našich nohou, kterou nikdy nic nezkazíte, vdechli jim Domenico Dolce a Steffano Gabbana nový trendy design, jež je posunul ještě o něco výš na žebříčku luxusní obuvi.

Kterou Kate si vyberete vy? S motivem leopardí kůže, potažené saténem a černou krajkou nebo výrazné lakovky, které zvýrazní váš outfit?


Zdroj: dolcegabbana.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram