Estée Lauder PERFECTIONIST

Estée Lauder PERFECTIONIST

Kosmetická společnost Estée Lauder je již od roku 1935 jedničkou v péči o pleť, které její produkty dodávají svěží a mladiství vzhled.

Americká zakladatelka stejnojmenné společnosti Estée Lauder, patří nad veškeré pochybnosti k nejvýznamnějším průkopnicím 20. století v péči o pleť.

  Její odhodlání nabídnout ženám jen tu nejvyšší kvalitu kosmetiky, je dodnes hluboce zakořeněno v obchodní strategii společnosti. Proto jsou produkty Estée Lauder tolik uznávané a vyhledávané. Nechte se hýčkat touto věhlasnou kosmetikou i vy a určitě vyzkoušejte  Estée Lauder PERFECTIONIST, který je v současné době nabízen ve výhodném dárkovém balení, díky němuž ušetříte nějakou tu korunu, ale i vrásku.
Nové sérum Perfectionist CP+R  je výsledkem revolučních výzkumů v oblasti kosmetiky a jeho úkolem je efektivní a výrazná obnova buněčné energie, která je tolik důležitá v boji proti vráskám. Pro dosažení efektivního výsledku nanášejte sérum Perfectionist CP+R na pleť před použitím krému. Zvláštní pozornost věnujte vráskám. Pokud vás tento produkt zaujal, můžete jej zakoupit zde.

Aktivní látky
CPR-75 Technology - postupně vyhlazuje stávající vrásky a pomáhá bojovat proti vzniku nových.

Účinky
stimuluje produkci kolagenu a dalších podpůrných proteinů (laminin, fibronectin), které posilují pleť a redukují vrásky.

Výsledky
první den - okamžitě po aplikaci dochází k vyhlazení jemnějších vrásek, pleť je sametově hebká, rozjasněná a svěží,

první týden - i hlubší vrásky začínají mizet, je obnovena schopnost přirozené produkce kolagenu a dalších proteinů, pleť je pevnější a pružnější,

první měsíc - klinické testy dokazují dramatickou redukci vrásek a ochranu před vznikem nových, pleť působí mnohem mladistvějším dojmem, je vyživená, hladká a zpevněná, obličejové kontury jsou definované.
                                                                     

 

Zdroj: krasa, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram