Klinika LaserPlastic se stará o Vaši krásu více než  15 let

Klinika LaserPlastic se stará o Vaši krásu více než 15 let

Podzim, zima a jaro je ideální čas splnit si svá tajná přání. Ale kam za změnou postavy, krásnou pletí ale i zdravotními zákroky vlastně zajít?

Na koho jiného byste se měli obrátit, pokud je vaším tajným přáním modelace postavy, omlazení pleti či odstranění nehezkých pigmentací, křečových žil nebo třeba nadměrného pocení, než na léty prověřenou kliniku s velkou tradicí – LaserPlastic!

LaserPlastic je prestižní soukromou klinikou plastické chirurgie a estetické dermatologie nacházející se v samotném srdci Prahy. Naleznete ji cestou ze Staroměstského náměstí podél Klementina na Karlův most a vejdete-li dovnitř, ihned Vás okouzlí příjemné prostředí čekárny s historickým nádechem. Čekárnu, stejně jako ostatní prostory, zdobí krásné vitráže, které "jen" podtrhují prestiž kliniky a upomínají na dlouhou historii této budovy.

Klinika s moderními operačními sály a nadstandardními pooperačními pokoji se pyšní vynikajícím zařízením. Je vybavena veškerou nejmodernější laserovou, radiofrekvenční, ultrazvukovou a další technikou od předních světových výrobců. Moderní operační přístroje a instrumentária, které umožňují profesionálnímu týmu kliniky provádět kompletní spektrum estetických výkonů.

Naleznete zde opravdu rozsáhlé služby. Kromě zdravotních i estetických plastických operací se klinika zaměřuje především na laserovézákroky, neinvazivní výkony v oblasti estetické dermatologie, ORL, cévní chirurgie a zejménana moderní liposukce.

A právě teď, v období podzimu a zimy je ten nejlepší čas pro jakýkoliv estetický zákrok. O tom, že právě klinika LaserPlastic je jednou z nejlepších u nás, jste se mohli přesvědčit již z pořadu TV Prima Mladší o pár let, kde špičkový lékařský tým potvrdil, že všechno jde, když se chce!

Individuální přístup je základem, a tak si můžete být jisti, že i Vy se díky perfektní péči a skvěle odvedené práci profesionálně vyškolených odborníků budete cítit jako v bavlnce a zároveň odejdete krásnější a sebevědomější.

A protože primářka kliniky LaserPlastic MUDr. Marta Moidlová ví, že právě toto období je ideálním časem pro estetické zákroky, připravila pro Vás řadu vánočních dárků v podobě slev, které se vyšplhaly až do výše 20% na vybrané zákroky.

 

LaserPlastic
Platnéřská 11
Praha 1, 110 00

Zdoj: LaserPlastic

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram