Kolekce spodního prádla Lindex je letošní podzim velmi umírněná a funkční

Kolekce spodního prádla Lindex je letošní podzim velmi umírněná a funkční

Lindex je jedním z nejlepších míst, kam jít nakupovat řetězcové spodní prádlo. Letošní podzim se zaměřil na funkčnost a vypustil veškeré ozdoby.

Lindex na poli řetězců s dámskou módou v kategorii spodní prádlo bezkonkurenčně vede. Nejenže jeho oddělení spodního prádla je asi třikrát větší než ostatních obchodů, poskytuje navíc velikosti podprsenek od velikost AA až po F u speciálních kolekcí. Po dobu přibližně jednoho roku má navíc své spodní prádlo rozděleno do několika kategorií podle tvarů a výztuží podprsenek tak, aby svým zákaznicím co nejvíce zjednodušil následný výběr. No a o desítkách odstínů, typů krajek a barevných kombinacích snad ani není třeba mluvit...

  

Podzimní kolekci spodního prádla pojali designéři řetězce Lindex trochu odlišně. Zaměřili se především na skvělou funkční schopnost a podprsenky ani kalhotky přespříliš nezdobili. Stejně střídmí zůstali i u barev. Nic jiného než černou a béžovou totiž neuvidíme. V prádle z nejnovější kolekce zapózovala modelka Andreea Diaconu a dokázala nám tak, že i v naprosto jednoduchém setu lze zářit. 

  

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram