Ozdoby, které prozáří vaše plesové účesy

Ozdoby, které prozáří vaše plesové účesy

Plesová sezóna si žádá kromě nových šatů, blyštivých lodiček a pracného líčení také skvělý účes. A právě na vlasy se při zdobení zapomíná. Seznamte se s trendem zdobení vlasů!

Plesové ozdoby do vlasů jsou perfektním doplňkem, který pozvedne váš účes a dodá poslední tečku celému outfitu. Nejběžnější jsou slušivé květiny, s těmi si ale dávejte pozor, abyste nevypadala, že jdete spíše na pláž než na bál. Květiny do vlasů jsou povoleny i v zimě, ale v tmavých decentních tónech. Moc hezké seženete třeba v Lindexu.

Často je k sehnání mnoho druhů krémových a bílých ozdob, které v zapleteném copanu nebo drdolu vypadají naprosto skvěle. Nelekejte se ale označení, že se jedná o svatební vlasové doplňky, někdy tomu tak skutečně je, ale pokud jdete na ples v krémově bílých šatech a vlasy dozdobíte jemnou krémovou čelenkou. Za ztracenou nevěstu vás rozhodně nikdo mít nebude. 

Pokud se necítíte na žádné pompézní ozdoby, zkuste třeba tři stříbrné pinetky po straně hlavy nebo blyštivou čelenku. Oboje lze velmi dobře sehnat. (Svou nabídkou vás potěší H&M, Mango i Bershka.) Ale velmi snadno si lze doplňky také vyrobit. Obyčejné černé pinetky proměníte v luxusní zlaté či stříbrné jednou vrstvou laku na nehty!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram