Pánská módní značka Peter Cook vás osloví!

Pánská módní značka Peter Cook vás osloví!

Hledáte oblečení, které vyjádří vaše pocity, řekne, že jste muž tak, jak má být, ukáže světu, že se nebojíte být originální a stojíte si za svým názorem? Stojíte o pohodlné i elegantní oblečení, které má styl? Sáhněte po značce Peter Cook.

Značka Peter Cook je již od roku 1997 zárukou, že i pánská móda může být stylová a kvalitní. Značka začala psát svoji historii ve Španělsku, aby o čtyři roky později pronikla i do dalších evropských států. V současné době prodává oblečení Peter Cook více než 400 obchodů. K nim se na jaře 2014 přidal i oblíbený český e-shopMary-fashion.cz.

Móda šitá mužům na míru

„Stále pro náš obchod vyhledáváme nové značky, které respektují módní trendy, vyznačují se vysokou kvalitou materiálu i zpracováním. Jinak řečeno, rádi našim zákazníkům nabízíme prvotřídní oblečení, které splňuje ty nejvyšší standardy a zároveň se prodává za příjemnou cenu,“ upřesnila Marie Rozsypálková z internetového obchodu Mary-fashion.cz.

 

Pánské oblečení značky Peter Cook osloví moderní muže, kteří vyznávají svěží mladistvou módou a mají rádi ležérní styl. Ať už jde o košile, trička, svetry nebo kalhoty, jsou šité s respektem k mužské postavě. I proto mužům tak skvěle sedí.

Móda, která vám zvedne sebevědomí

Oblečení značky Peter Cook si oblíbí mladí muži mezi 25 až 35 roky, stejně tak jako starší ročníky, kteří se ovšem cítí stále mladistvě. Móda od této značky je elegantní, zároveň i pohodlná. Dodejme jen, že tato značka je partnerem španělského fotbalového týmu.

„Například pánské košile nebo trička značky Peter Cook si může obléknout jak mladý muž, tak i muž ve středním věku. Oba dva se v nich budou cítit šik a pohodlně,“ dodala Marie. Objevte kouzlo pánské módy oblíbené španělské módní značky Peter Cook i vy!

 

Zdroj: mary-fashion.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram