PARTY OUTFITY 2015- to jsou třpytky, tylové sukně, ale i kalhoty!

PARTY OUTFITY 2015- to jsou třpytky, tylové sukně, ale i kalhoty!

Ať už Vás v roce 2015 čekají honosné plesy nebo bláznivé večírky až do rána- přinášíme tipy na super party outfity. 

Na jakoukoliv párty jsou jistotou šaty. Pokud ale nechcete být jako všechny ostatní, oblékněte raději kalhoty. Kdo kdy řekl, že ty nemohou být sexy? Ať už to budou kožené legíny, flitrované harémky nebo jakýmkoliv jiným způsobem zajímavé kalhoty (třeba s jemným vzorem), doplňte je jednoduše šifónovými košilemi či peplum topy. Nezapomeňte na vysoké podpatky a výrazné náušnice - ty k tomuto outfitu neodmyslitelně patří.  

TIP: Pokud máte odvahu, vyzkoušejte kalhotový kostým! Pod sako oblékněte třeba jen korzet. Na nohy pak klidně oxfordky.

VYBERTE SI SAKO A PŘEKVAPTE

Na večírek chodíte raději za dámu? Pak doporučujeme tylové a jinak zajímavé sukně. Tyl je materiál, který z Vás na lusknutí prsty vykouzlí princeznu, doplňujte ho už jen jemným topem bez výraznějších vzorů. Pokud takovou sukni zrovna nemáte, můžete skombinovat pouzdrovku s koženými detaily nebo netradičním střihem.A podpatky k tomu!  

DALŠÍ SUKNĚ V NABÍDCE

Ať už obléknete kalhoty, kraťasy, delší či kratší sukni, tílko nebo blůzu - něco z toho by na sobě rozhodně mělo mít třpytky a flitry. Nepřehánějte to s nimi ani na party. Jeden kousek bohatě stačí. Flitry seženete laděné do různých dostínů - od klasické stříbrné a zlaté až po modrou či zelenou. A pokud si na to netroufáte, doplňte monochromatický outfit třpytivým psaníčkem a výraznou bižuterií. Ta stále hraje prim. 

Zdroj obrázků: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram