Postupujícím finalistům soutěže LOOK BELLA 2014 zahráli Support Lesbiens!

Postupujícím finalistům soutěže LOOK BELLA 2014 zahráli Support Lesbiens!

Ve čtvrtek 13. 11. 2014 se v unikátních prostorech brněnské Laser Show Hall konal Semifinálový galavečer XI. ročníku prestižní soutěže krásy LOOK BELLA 2014.

V úžasných prostorech brněnské Laser Show Hall se o postup do Velkého Finále prestižní soutěže krásy LOOK BELLA 2014 utkalo 24 krásných dívek a 12 urostlých mužů, kteří byli vybráni z castingů po celé České republice.

Program této unikátní akce byl opravdu pestrý! Kromě luxusních módních přehlídek značek Etam, Lugore Fashion, Mohito, Reserved, Deichmann, Evanie a Ceremoni, se diváci mohli těšit také na spoustu známých osobností.

Večerem provázela moderátorská dvojice Nela Slováková a Ondřej Blaho, o hudební vystoupení se postarala zpěvačka Kristie a oblíbená skupina Support Lesbiens a jako host zavítala také patronka soutěže Karolína Krézlová, vítěz Look Bella 2010 a Muž roku 2013 Antonín Beránek nebo například motocyklový závodník Karel Abrahám.


Během večera byla také udělena první korunka letošního ročníku. Titul LOOK BELLA SILUETA MORAVA 2014, který byl udělen ve spolupráci s AZ FITNESS Brno, získala Markéta Martinkovičová z Brna.

Pro hosty byl připraven také welcome drink značky Aura Sekt, zábavná fotostěna FRISCO s ochutnávkou, tombola o hodnotné ceny nebo i limousine servis, zajištěn vozy AZ Servis. Po speciálním akustickém setu skupiny Support Lesbiens byl pro všechny připraven bohatý raut a afterparty.