PRADA vsází na minimalismus, jenž prostupuje i novou kampaní

PRADA vsází na minimalismus, jenž prostupuje i novou kampaní

Nová kampaň k pánské kolekci PRADA podzim/zima 2015 přesně vystihuje ducha Nové vlny.

PRADA představila svou nejnovější kampaň k pánské kolekci podzim/zima 2015. Nic tu není navíc. Série strohých, minimalistických portrétů pro kampaň k pánské kolekci PRADA podzim/zima 2015 přesně vystihuje ducha Nové vlny.

Až na dřeň se v ní odhalili tři z nejosobitějších herců současné kinematografie. Scoot McNairy (Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti; Zmizelá; 12 let v řetězech), Michael Shannon (Muž z oceli; Take Shelter; Nouzový východ) a Tye Sheridan (Bahno z Mississippi; Strom života; X-Men: Apocalypse).

Abstraktní, téměř grafický prostor, kde se náznaky hloubky objeví pouze v jemně naznačených stínech. Přesně tak působí snímky pořízené Craigem McDeanem, který herce nafotil v klasické černobílé na neutrálním studiovém pozadí tak, že nic nenarušuje výrazné, čisté siluety protagonistů oděných do stylových obleků pro nadcházející sezonu.

 

 

Samotná kolekce dokonale odráží utilitární, průmyslovou scénu přehlídky pánské kolekce PRADA podzim/zima 2015. Dominují zde elegantní, čisté linie, s detaily připomínajícími uniformy v základních barevných tónech s převahou černé, modré a šedé.

 

 

Nenapodobitelnou DNA PRADA zosobňuje hojné použití černého nylonu, strukturovaných materiálů a vlny.

 

Zdroj: PRADA
Foto: Craig McDean

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram