Prague Fashion Market a první Local Food Market jsou tady!

Prague Fashion Market a první Local Food Market jsou tady!

Pražská Holešovická tržnice se opět stane cílem milovníků originální módy, doplňků ale i dobrého jídla. V pátek totiž odstartuje 11. Fashion Market a spolu s ním i první Local Food Market!

11. Fashion Market letos oslavuje příchod jara opravdu ve velkém stylu. Pod novým jménem Prague Fashion Market se vám na jednom místě představí více než 150 svěžích značek českých módních návrhářů, designérů a šperkařů a to již 24 – 25. dubna. Můžete se těšit na jarní trendy plné barev, osobitosti a neotřelých kombinací, které ovládnout haly 13 a 40 v Holešovické tržnici. A čekají vás také módní přehlídky dospěláckých i dětských kolekcí.

To ale zdaleka není vše. Ve venkovním prostoru mezi halami 13 a 40 se uskuteční vůbec první Local Food Market! Letos poprvé si tak budete moci vychutnat všelijaké dobrůtky z lokální kuchyně. Na své si přijdou i vegetariáni a vegani.


Prague Fashion Market si užijí také tvořivé ruce všeho věku, díky bohatému doprovodnému programu se nebudou nudit ani ti nejmenší.

Po celé dva dny můžete vyrábět vlastní placky a trička! Plackování a Tričkování doplní výroba módních a designových kousků na sebe i do interiéru u stánku Wool Yoga, kde bude opět k dispozici veškerý materiál i pomůcky. U EvaDekor se zase můžete přiučit aranžování květin a květinové výzdobě.

Pořádný relax na vás čeká ve třetím patře haly 40, které se promění na minikino. Své filmy zde představí studenti z FAMU, UMPRUM a Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara. V čajovně Cherubín vám jistě přijde k chuti kromě lahodného čaje i vodní dýmka originálního designu Meduse.

Hýčkat se můžete nechat v koutku určeném kráse, kde bude kadeřník i líčení. Na památku se také nezapomeňte nechat zvěčnit ve speciálním fotokoutku.

PÁTEK
12:00 - 20:00 – se vám během svého vystoupení představí Hula-hoop, čemuž se můžete během workshopu naučit i vy.

Od 21:00 si rozhodně nenechte ujít swingovou afterparty SOME LIKE IT HOT, na které vystoupí sólisté nejlepšího českého swing orchestru Melody Makers Ondřeje Havelky, legendární taneční studio ZIG ZAG TAP & SWING i berlínské eso a mnohé další. Během speciálních módních přehlídek se vám představí JANE BOND special se svými retro kousky a originální tylové sukně PinkPin.



SOBOTA
10:00 - 15:00 - Gumičkování workshop
10:00 - 20:00 - Malování na obličej - studio Kreativ

Sobotní módní přehlídky budou patřit výstřední značce Eterno Moderno, pro níž je móda experimentální hrou kombinující ulítlost, punk a romantiku, dále donedávna čistě dětské originální značce Baby Olé, která představí svou peckovou kolekci určenou dětem, maminkám i tatínkům. Do třetice uvidíte také kousky inspirované měkoučkými župánky od slovenské značky Lull Loungewear.


Provozní doba PFM - haly 13 a 40:
Pátek 24. dubna 2015: 12:00 - 20:00
Sobota 25. dubna 2015: 10:00 - 20:00

SOME LIKE IT HOT – hala 40
24. duben v 21:00

Vstup zdarma a bez bariér

Zdroj: facebook.com/praguefashionmarket, pinkpin.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram