Proměňte svou pleť v zářivý diamant!

Proměňte svou pleť v zářivý diamant!

Stop stárnutí pleti! Původní krásu vaší pleti, pevnost, pružnost a zářivost můžete získat zpět i bez kosmetických zákroků a to jen díky komplexní péči o pleť francouzské značky VELD´S.

Veld´s představuje revoluční kosmetickou novinku PURE PULP GLOW - komplexní péči pro zářivý vzhled pleti.

Objevte okamžitý zkrášlující účinek přímo z přírodního bohatství divoké Jižní Afriky, které ukrývá neobyčejně účinný krém PURE PULP GLOW.

Dopřejte vaší pleti okamžité rozzáření a zdravý odpočatý vzhled díky hloubkové hydrataci, revitalizaci a vyhlazení hlubokých vrásek i drobných linek. Ihned po aplikaci bude vaše pleť zářivější, jemnější a vyhlazená – to vše bez pocitu mastnoty.

Jemná gelová textura krému Pure Pulp Glow je extrémně bohatá na výtažky z aloe ferox, které působí na fibroblasty, a tím významně zvyšují produkci kolagenu v pleti.

Každým dnem je pleť pevnější a pružnější, postupně jsou zpevněny i kontury obličeje.

Další aktivní ingrediencí je strelície nikolaj – rostlina pocházející z Jižní Afriky, která svými jedinečnými vlastnostmi odstraňuje zašedlý tón pleti a navrací ji zářivý vzhled.

Strelícia nikolaj rozkládá odpadní produkt metabolismu červeného krevního barviva hemu, bilirubin, který je zodpovědný právě za zašedlý tón pleti.

Významnou složkou je i komplex sacharidů, který je ve formě mikrokapslí pigmentu, jejichž barva se zintenzivňuje postupnou masáží. Čím delší je masáž obličeje, tím je pleť zářivější.

Použití
Krém Pure Pulp Glow aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt. Po nanesení obličej masírujte lehkými vzestupnými pohyby od středu do stran. Díky své lehké textuře se krém Pure Pulp Glow hodí pro všechny typy pleti. Na pokožce navíc nezanechává mastný film a je tak ideálním podkladem pro make-up.

Zdroj: straper, velds

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram