Ralph Lauren přichází pro Podzim/Zimu 2015-2016 ve western stylu

Ralph Lauren přichází pro Podzim/Zimu 2015-2016 ve western stylu

Podzimní kolekce Raplha Laurena přináší výborný pohled na western styl, jeho klasické pojetí a stylové modely, které by se hodily i do ulic města.

Jako nadšenec Ralpha Laurena se ukázal populární Kanye West, který prohlásil, že Ralph je bůh. A tato podzimní kolekce byla tou úplně první, kterou viděl naživo z první řady. A je třeba dodat, že si vybral správně! Podzimní kolekce pro letošní rok ukazuje standardní pohled na nadčasový western styl s jemnými ženskými prvky, které ho pozvedají na úplně jinou úroveň. 

Hlavními motivy celé kolekce, které modely vzájemně propojovaly v jeden celek, byly dozajista třásně! Byly prostě všude - na kabátech, botech, kabelkách i kalhotech. Stejně tak hojně zde byla zastoupena i kožešina. Byla v barvách celé kolekce - tedy v khaki, bílé, béžové a v černé. Některé modely jakoby opravdu byly do westernových thrilerů, jiné byly ale umírněny a bylo jim dodáno trošku městského stylu. I to je vysvětlení pro vkusné pleteniny, lehce zvonové kalhoty a klobouky.   

Prostor dostala i oblíbená večerní móda, a Ralph Lauren nás s ní rozhodně nezklamal. Držel se nesmrtelné klasicky - tedy dlouhých koktejlových šatů v nekomplikovaném střihu, zato zpracovaných z nejkvalitnějších materiálů. A look kolekce? Jsou to jistě lesklé šaty v odstínu šampaňského. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram