ROZHOVOR s fotografkou Kateřinou Novotnou

ROZHOVOR s fotografkou Kateřinou Novotnou

Focení fashion story se odehrálo pod taktovkou Kateřiny Novotné v úžasných prostorách designového nábytku KARE a my jsme byli u toho. Kdo toto místo ještě nenavštívil, nechť tak udělá, je to slast pro oči a každý si vybere ten svůj styl. 

Naší redaktorce moda.cz se povedlo v nabitém programu v krátkosti vyzpovídat Kateřinu, která nám prozradila něco málo o sobě a o svých začátcích s fotografováním. Také vám malinko poodhalíme, co se vlastně fotilo... 

Kateřino, kolik je Vám let a jak dlouho se zabýváte fotografováním a kde se vzal ten nápad?

Je mi 26 let a fotografováním se zabývám necelé 3 roky. Dříve jsem se věnovala i modelingu, časem jsem si pořídila fotoaparát a tím to všechno vzniklo. Začaly se mi hlásit dívky, které měly zájem o moje fotografie. Zpočátku jsem je před focením i líčila a dělala styling. Vše to přerostlo v business a je to skvělé.

Celým tím kolotočem jste si prošla sama nebo byl někdo při ruce?

Ne, na všechno jsem byla zpočátku vlastně sama, ale díky mým zkušenostem s modelingem, kterému jsem se sice věnovala jen okrajově, vím, že k dívkám musím přistupovat tak, jak bych si přála, aby někdo přistupoval ke mně. Myslím, že se mi to daří. Vybudovali jsme studio v Praze na Smíchově, kde máme zázemí. S dívkami pracujeme v přátelském prostředí, což je pro ně velice důležité.

Řekněte nám něco o spolupráci s Martou Šantorovou.

S Martou jako modelkou jsem dělala fotografie pro loňský vánoční kalendář. Již tehdy jsme se domlouvaly na další možné spolupráci, dnes se to povedlo, vyšlo to a je to výborné, jsem s ní spokojená.

Proč jste si k focení spodní prádla Timo vybrala právě prostory obchodu KARE?

S tímto obchodem spolupracuji již delší dobu a musí říct, že velmi ráda. Je zde příjemný personál, klid a kolem nás samé krásné barevné věci, skvěle se tu fotí.

A spolupráce s Timo?

S  Timo děláme již druhou kampaň look booku pro spodní prádlo a jsem velice ráda, že mohu pracovat pro ryze českou rodinnou firmu, která má tradici ve spodním prádle, což u nás v Čechách není tak časté.

 

DĚKUJEME ZA ROZHOVOR A TĚŠÍME SE DALŠÍ VAŠÍ PRÁCI

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram