Stylové povlečení z příjemné bavlny od Sleeptime

Stylové povlečení z příjemné bavlny od Sleeptime

Už žádné bezesné noci, s novým povlečením od Sleeptime budete spát spokojeně jako v bavlnce. 

Usínejte nejen v čistém, ale i nadýchaném a příjemném povlečení, které navíc díky značce Sleeptime dostává úplně jiný design, než jsme u běžně dostupných povlečení zvyklí. Vzor dřeva, exkluzivní nápisy, ale i drobný motiv ptáčků nebo celoplošný digitální potisk obilných klasů. Barevných variant a vzorů najdete v nabídce značky nepřeberně a stačí už jen zvolit takový, který se nejvíce hodí do vaší ložnice a k vašemu stylu.

 
Povlečení Luxurious na dvoulůžko 819 Kč ; Povlečení s ptáčky na dvoulůžko 509 Kč

Hlavně pohodlí

Povlečení by mělo splňovat hned několik parametrů. Snad tím nejdůležitějším je pohodlí a poté také jeho prodyšnost. Daleko lépe se vám bude spát pod příjemnou 100% bavlnou než pod umělým vláknem. Sleeptime nabízí kromě bavlny i povlečení z unikátního mikroperkálu, který je lehký, minimálně se mačká a na dotek připomíná spíše satén. Své povlečení vyrábí ve variantě na jednolůžko i dvoulůžko s francouzskou dekou. 

    
 Povlečení na jednolůžko 639 Kč ; Povlečení na jednolůžko 639 Kč

Nebojte se mixovat

Až na pár výjimek disponuje Sleeptime poměrně jednotnou nabídkou v podobných tlumených odstínech i s přibližně podobnými vzory. Díky tomu můžete koupit každé povlečení jiné, ale zároveň se vám v ložnici nebo v pokoji dětí nebudou navzájem tlouct. Některé modely najdete v oboustranném provedení, které oceníte, když vás jeden vzor omrzí. U jiných je druhá strana jednobarevná. Co bude nejvíce vyhovovat vám?

 
Fialové povlečení na jednolůžko 569 Kč ; Modré povlečení na jednolůžko 389 Kč

bonami.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram