Unikátní kolekce svatebních šatů ve znamení La Dolce Vita

Unikátní kolekce svatebních šatů ve znamení La Dolce Vita

Galie Lahav, vynikající ruská návrhářka působící v oblasti Haute Couture již více než 30 let, vytvořila pro tento rok jedinečnou svatební kolekci s názvem La Dolce Vita.

La Dolce Vita je limitovanou kolekcí plnou nových překvapení a unikátních detailů. Dech beroucí svatební róby rezonují s našimi smysly, vtáhnou nás do světa Haute Couture, luxusního hedvábí a té nejvybranější krajky.

Limitovaná kolekce se nese v duchu stejnojmenného filmu La Dolce Vita, milostného příběhu odehrávajícího se na pobřeží Amalfi v Itálii.  Hlavní inspirací bylo Galii Lahav však širé nebe a souzvuk dvou. To vše, milostný příběh, moře, písek, nebe i hory, se promítlo do šatů v podobě vintage textury, sluncem-políbené krajky a nekonečné slonovinové vlečky.


Kolekce La Dolce Vita je velice podmanivá. Má představovat novou generaci nevěsty s bohatě zdobenými šaty podtrhujícími krásu jejího těla. Galie chce tak probudit novou éru a zároveň měnit tradice mezi svatebními šaty.


Svým modelům vtiskla Galie Lahav již od prvopočátku luxusní vzhled a proto je řazena mezi velikány zvučných jmen jako je Elie Saab, Dior nebo Chanel.  Její modely se vyznačují vynikající propracovaností, nejkvalitnějšími materiály, velmi ženskými liniemi a střihy, které podtrhují ženskou siluetu. Velký důraz klade na zadní část šatů. Využívá hluboké výstřihy lemované krajkou či spojené korálky v podobě perlových nití, ale i průhlednosti materiálu a vytváří tak úchvatné modely podobné jedinečným uměleckým dílům. 

 

Zdroj: galialahav.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram