Marchesa v Resortu 2016 potvrzuje svou roli mladé perspektivní značky

Marchesa v Resortu 2016 potvrzuje svou roli mladé perspektivní značky

Marchesa ve svém Resortu představila dvacet modelů, které dokazují filosofii značky. Podporují moderní pohled na módu, a zároveň tak trochu připomínají prvky z minulosti.

Dvacet modelů designérů mladé značky Marchesa nás znova přesně ujistilo ve filosofii designérů. Marchesa je mladá a touto cestou chce i jít. Nemá odkaz světového jména, na němž by stavěla, a tak se může nespoutaně vydávat jakýmkoli směrem se ji zlíbí. Baby růžová, jahodová a světlá pistáciová zaujaly hlavní pozice na moderně střižených šatech s důrazem na práci s materiálem. Nevšedně tak působily velké aplikace v podobě různorodého přeskládávání látky

A pak přišla na řadu druhá část kolekce. Kalendářem jakoby se prohnal silný vítr a stránky přeobracel o několik desetiletí. Provedení modelů je ale dokonalé. Tmavě modrá, zlatá i temná bronzová vytvářely úžasný dojem. Designéři si vyhráli i se střihovými liniemi šatů - nespokojili se jen s jednou, za což jim patří velký obdiv. Právě díky tomu jsme se totiž mohli setkat se zvonovými 3/4 rukávy, střihem ve tvaru písmene A i obepnutými večerními róbami.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram