Parfums se mění na Notino

Parfums se mění na Notino

S rozšířením se do 14 zemí bylo třeba, aby známý e-shop parfums.cz působil jednotně a ve všech zemích byl zastoupen stejným názvem. Od teď tedy NOTINO.

Roky byli Češi zvyklí nakupovat luxusní parfémy a kosmetiku v internetovém obchodě parfums.cz. Oblíbili si ho pro svůj elegantní design, široký výběr produktů a vstřícný přístup k zákazníkům.
Zdá se, že v parfums dělali svou práci velmi dobře, protože se dokázali propracovat celkem do 14 různých zemí. V roce 2016 se proto rozhodli sjednotit všechny své e-shopy napříč světem a přejmenovali se. Z parfums.cz se stalo notino.cz.

Na Notino seženete luxusní dámské i pánské vůně světových značek jako je Guess, Calvin Klein, Versace, Armani nebo Dior. Díky podrobným filtrům si snadno zredukujete bohatou nabídku jen na výběr, který vás zajímá, ať už podle značky, intenzity vůně nebo ceny. O stav vašeho bankovního konta se při nákupu nemusíte bát, ceny v Notino drží při zemi a parfémy zde seženete i o několik set levněji než v kamenných parfumeriích.

Druhou a neméně podstatnou částí sortimentu, kterou můžete nakupovat, je kosmetika. I tady platí pečlivý výběr výrobků a značek, takže na Notinu seženete kvalitní pečující kosmetiku na tělo i vlasy a zároveň se vám naskytne široký výběr kosmetiky dekorativní, kde vás potěší značky, které jindy neseženete a mnoho odstínů jednotlivých produktů.

Takže nezapomeňte, od teď už jen Notino.cz!

notino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram