Rihanna obklopená třiceti karátovými diamanty

Rihanna obklopená třiceti karátovými diamanty

Filmový festival v Cannes je jednou z největších módních událostí na červeném koberci vůbec. Rihanna pro tuto příležitost uzavřela novou spolupráci.

Kromě filmových premiér můžeme na festivalu sledovat to nejlepší z haute couture, vlasových trendů a krásných hereček a herců pod sluncem. Ty často nosí šperky nejslavnějších klenotníků, kteří draze zaplatí, aby jim tyto ženy a muži udělali „malou“ reklamu na tolik sledované akci. Švýcarská značka Chopard oficiálně zahájila spolupráci v rámci nejnovější kolekce se zpěvačkou Rihannou, která šperky Chopard zbožňuje, proto ani na chvíli neváhala.

Limitovaná kolekce navržená samotnou Riri bude k dostání ve dvou částech a je označována za minimalistickou, geometrickou kolekci šperků plnou jemných náhrdelníků, prstenů, náušnic a náramků vyrobených z 18karátového certifikovaného růžového zlata. V druhé vlně spustí Chopard kolekci hodinek a náušnic vyrobených z drahých kamenů a diamantů. Samotné hodinky mají 30,76 karátů zlata.

A jelikož víme, že ať Rihanna sáhne na cokoliv, rázem se z vody stává zlato, pak je víc než jasné, že tenhle tah značky Chopard je důmyslným rozhodnutím, jak zvednout zisky. Nicméně jen málo kdo z nás si tyto šperky koupí, jejich cena totiž začíná na 1.460 dolarech, což je v přepočtu něco málo přes 36 tisíc. Obdivovat je ale můžeme.

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram