Rousteing se s jarní kolekcí Balmain 2016 odvážil jít do nahých tónů

Rousteing se s jarní kolekcí Balmain 2016 odvážil jít do nahých tónů

Rousteingovi se nová kolekce Balmain nadmíru vydařila. Velkolepost podal divákům v podobě nahých tónů, zvýrazněného pasu a dívčích volánků.

Z typických barev jara, zelené a oranžové, přešla kolekce do oblíbené klasiky neutrálních tónů. Z těch použil v jarní kolekci 2016 Rousteing především nude, černou a bílou. Své oblíbené prvky, jakými jsou například volány a zvýrazněný pas, použil i v aktuální kolekci. Vybral luxusní druhy materiálů, které navzájem komponoval a vytvářel dechberoucí sety asymetricky střižených croptopů, leských legínových kalhot a šněrovacích sandálků na jehlovém podpatku.   

"Pro tuto sezónu jsem se snažil soustředit na nové materiály i střihy, ženskost a jemnost, které byste normálně neočekávali," vyjádřil se Olivier Rousteing ke své práci. Slavné ženy se v rozhovoru pro Vogue také shodovaly, že jeho tvorba je nápaditá a kouzelně vždy dokáže zařídit, že ať si jeho model oblékne jakákoli žena, cítí se v něm skvěle a padne jí. 

Z neutrální béžové a čokoládové designér lehce směřoval kolekci k černé a bílé. Ani ty nezklamaly. Dokonale pasující černé slim kalhoty doplněné o podprsenkový top nebo průhledná košile s dlouhým rukávem s černě ohraničenými kostičkami a velký motýlek kolem krku. Jarní kolekce Balmain 2016 měla v zásobě spousty pozoruhodných modelů a všechny příjemně překvapila. 

vogue.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram