Stylová těhotenská móda na jaro 2016

Stylová těhotenská móda na jaro 2016

Oblékat se se stále rostoucím bříškem není vůbec jednoduché a navíc poměrně vysilující. A tak jsme se po obchodech, jak kamenných, tak internetových, podívali za vás. A co jsme našli?

Dávno odzvonilo domácímu šití těhotenského oblečení, jeho shánění po second-handech a půjčování od sestřenic. V dnešní době se téměř každá značka snaží, aby i těhotné ženy našly v jejím sortimentu pohodlné kousky, které mohou oblékat na všední dny i večerní události. V naprosté většině těhotenské módy se spojují příjemné materiály s praktickými střihy a tolik potřebným pohodlím v jednoduchém střihu v souladu s aktuálními módními trendy. Proto není problém koupit si slim džíny v těhotenské úpravě nebo třeba camel trenchcoat. 

Už jste četla, jak se oblékat v těhotenství?

  
Černé bavlněné šaty Mama.licious 689 Kč ; Šedé šaty H&M 799 Kč ; Modré šaty Mama.licious 979 Kč

Velice praktickým kouskem jsou minimalistické bavlněné šaty, které skvěle seženete téměř kdekoli a jejich variabilita nošení je velice široká. Spousta žen ale během čekání na miminko dává přednost černým legínám, případně těhotenským džínům a colným tunikám či halenkám. Ty se shánějí poměrně obtížněji, ale i tak jsme dvě krásné našli. Za nás rozhodně vyhrává modrá vzorovaná od Mama.licious. 

  
Modrá halenka Mama.licious 1 099 Kč ; Vzorovaný top Lindex 899 Kč ; Šedé triko s nápisem Mama.licious 749 Kč

zoot.cz ; pinterest.com ; hm.com ; lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram