Testovali jsme Bionic Band

Testovali jsme Bionic Band

Náramky Bionic Band nejsou pro mnohé z nás žádnou novinkou, ale opět se musíme nad touto technologií pozastavit. Naši pozornost upoutali na Interbeauty 2015, kde jsme se rozhodli je otestovat.

Bionické náramky slibují postupné zlepšení zdraví, s čímž souvisí i zlepšení spánku, alergií, astmatu, chronické únavy, tlaku, krevního oběhu, posílení regenerace, zlepšení pooperačních stavů a posílení imunity.

Ze zvědavosti a s cílem zbavit se bolesti v oblasti zad a kyčlí po nepříjemném úrazu, která se mě již několik měsíců drží, jsem jej musela vyzkoušet. Z poměrně široké nabídky kovových, stříbrných, zlatých i sportovně provedených náramků, jsem si jeden vybrala a nasadila na ruku. Asi se ptáte, zda jsem okamžitě něco pocítila? Zcela ihned ne, až po chvilce. Zaplavil mě opravdu zvláštní pocit spojený s točením hlavy, což trvalo dobrých pár minut, ale naštěstí to ustalo. Poté jsem dala náramku ani ne 10 minut a čekala, co se stane. Najednou byla bolest skutečně pryč! Nikdy bych nevěřila, že by to mohlo fungovat! Po celou dobu, kdy jsem měla náramek na ruce jsem hledala bolavá místa, abych toto zázračné zmizení vyvrátila, ale najednou jsem nic necítila. Po jeho sundání se s odstupem času začala bolest pomalu vracet.

Dle vysvětlení vystavovatele tento bionický náramek pomáhá ladit naše tělo, uzemnit jej vzhledem k uměle vytvořenému magnetickému poli, které nás obklopuje. Má v sobě zabudované zařízení se specificky upravenými minerály působícími přímo na oslabené buňky v těle a navrací jim potřebnou energii, díky které začínají lépe fungovat. Je prokázáno, že je naše tělo vystaveno velkému tlaku způsobenému stresem i nevhodnými potravinami, a že je neustále oslabováno elektromagnetickým a mikrovlnným zářením z mobilů, monitorů, WIFI a jiných přístrojů, které způsobuje všeobecný nárůst všech nemocí a zdravotních problémů vůbec. Bionic Band dokáže uzemnit naše tělo, a tím jej obrnit proti těmto negativním vlivům. Jeho účinkům podlehli i naši vynikající sportovci jako Petr Svoboda, Barbora Špotáková či Tomáš Dvořák.


Skutečně funguje, nebo jde jen o sílu sugesce?

Foto: Móda.cz, google.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram