Tipy na business košile

Tipy na business košile

Sehnat tu správnou košili do práce, není jen tak. Jaká je nabídka nejznámějších komerčních řetězců?

Marks & Spencer

Business košile a halenky z Marks & Spencer patří podle našeho názoru mezi ty nejlepší. Mají dobré střihy, zajímavé vzory a barvy a jednu důležitou vychytávku – v oblasti hrudníku mají všitý nenápadný knoflíček, který nedovolí, aby se vám látka v této oblejší oblasti posunula a byla vám vidět podprsenka.

Lindex

Lindex má v nabídce ,,preppy" košile - vypadají jako dokonalý kousek pro někoho, kdo zrovna ukončil školu na prestižní univerzitě a shání si práci. Dobře ale budou samozřejmě vypadat i na ostatních lidech. Výrazný límeček, rovný střih a jednoduchý vzor je přesně tím, co sháníte pro vzhled perfektní slušňačky. V bavlněném materiálu se navíc budete cítit pohodlně. Pokud o koupi jedné z těchto košilí přemýšlíte, pospěšte si, Lindex tento typ v eshopu prodává za sníženou cenu 450 korun.

Zara

Košile v Zaře jsou většinou velmi netradiční jak střihem, tak i barvou. Nás ale taková jinakost baví a vy si díky této značce můžete trochu oživit šatník. Z nabídky Zara jsme pro vás vybrali světle modrou volnou košili, jež se hodí ke kalhotám i sukním, stačí ji jen zastrčit, aby kolem vás neplandala. Dalším kouskem je jedna z těch slušnějších košil se světle růžovými prvky a vzorem a naši pozornost přitáhla i hořčičně žlutá s kapsami na prsou a naprosto neformálním střihem. Bude dokonalá pro casual Fridays!

Foto: Marks&Spencer, Lindex, H&M, Zara

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram