U Blažka nyní jako v pokojíčku

U Blažka nyní jako v pokojíčku

Pánská módní značka Blažek razantně mění design nových i stávajících prodejen. Nyní si své nákupy budou naplno užívat i muži.

Pánská módní značka, nebo chcete-li módní dům Blažek, v letošním roce přistoupil k razantní změně svých stávajících, ale i nově vznikajících prodejen, které nyní ožívají vzdušným a moderním designem.

Nová, čistá podoba prodejen s příjemnou dávkou luxusu je příslibem pohodlného nákupu v moderním a klidném prostředí, které si bez debat zaslouží i muži, kteří obecně nákupy jako takové bytostně nenávidí. Nyní si ale pánové můžeme tu svou chvilku věnovanou pořizování stylového oblečení patřičně vychutnat a opravdu užít. Jen trpělivost, redesign není otázkou několika měsíců a proto bude proměna realizována postupně.

Před vstupem do prodejny nás jistě zaujme velkoplošný LCD panel, který nás uvede do aktuální kolekce módního domu Blažek. Při vstupu nás pak pohltí čisté linie prodejny, které zjednodušují prezentaci jednotlivých kolekcí a tím urychlují naše rozhodování. A pokud ve vás dosud hloubá shora uvedený výraz „jako v pokojíčku“, pak by vás mohlo přesvědčit následující.

 

Nábytek umístěný v interiéru je vyroben z evropského dubu, který je kombinován s lněnou látkou a bílou MDF deskou ve vysokém lesku, stejném jaký nabízí podlaha krytá sklokeramickou dlažbou v šedohnědé barvě kamene s volně navazujícím vlněným kobercem v diagonální vazbě.

 

Už věříte? Nákup v prodejnách Blažek nyní bude skutečným zážitkem, který si odtud člověk odnese společně s vysoce kvalitním a trendy oblečením a rád se sem bude i navracet. Vždyť nákup u Blažka nyní připomíná příjemné posezení v moderním obývacím pokoji.

 

Zdroj: Blažek

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram