Nenechte si ujít novinky a hýčkání zdarma na jarním Interbeauty Prague 2015

Nenechte si ujít novinky a hýčkání zdarma na jarním Interbeauty Prague 2015

Již tento víkend ovládne pražské výstaviště v Holešovicích tradiční jarní veletrh kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague 2015. Podívejme se, jaké novinky a služby nám letos přináší.

Rozhodně si nenechte ujít další ročník oblíbeného veletrhu kadeřnictví a kosmetiky Interbeauty Prague. Již tento víkend 10. - 11. 4. 2015 se naplní prostory Výstaviště Holešovice nepřeberným množstvím vystavovatelů z nejrůznějších oborů, kteří si pro vás připravili zajímavé akce, veletržní slevy a ochutnávky zdarma.

My budeme samozřejmě opět u toho, a vy můžete být také. Stačí vyrazit v sobotu do Holešovic a na místě zakoupit vstupenku v hodnotě 120 Kč nebo soutěžit o volné vstupenky prostřednictvím facebooku Interbeauty 2015.

A nyní se již podívejme, jaké novinky nám Interbeauty Prague 2015 přinese a kde se můžete nechat zdarma hýčkat.

Chelsea Beautique
Letos poprvé se vám na veletrhu představí Chelsea Beautique se svou novinkou – setem na obočí pro perfektně tvarované obočí za několik sekund. U stánku Chelsea Beautique se můžete poradit s odborníky i zdarma vyzkoušet Chelsea set.

Promed a Nubar
Promed vás spolu se Silvií Demmeler, manažerkou pro střední Evropu, provedou novinkami ze světa brusek. Poradí vám, jaké nástavce vybrat, aby byla vaše práce jednodušší, přesnější a rychlejší. Novinky můžete vyzkoušet také u stánku Nubar, kde pro vás mají nový POLI-CURE, unikátní sedmidenní vrchní lak, nejnovější kolekci barevných laků na nehty Pop! či edici odstínů Polka Dot a samozřejmě péči o ruce, nohy a nehty, které potěší vaše smysly.

EBD
EBD jako první česká značka přichází na veletrh s absolutní novinkou letošního roku UpTo X, uceleným systémem tzv. hybridního laku s prodlouženou výdrží, který není třeba utvrzovat v UV/LED lampě. Návštěvníci veletrhu Interbeuty 2015 budou mít jedinečnou možnost získat tuto novinku jako DÁREK ke vstupence!

CND
Americká značka CND vám již tradičně přináší aplikaci Shellacu nebo Vinyluxu zdarma v trendy letních barvách.

Arkas
Profesionální značka Arkas opět nabízí tejpování zdarma. Seznámí vás se svými unikátními produkty a dá vám možnost zdarma otejpovat bolavou partii a vyzkoušet účinky kinesiotapů Arkas.

Cuccio
Ve stánku Cuccio nastartují vaší jarní očistu. Zdarma zde můžete vyzkoušet ošetření profesionální wellness Spa službou DetoXsoak, která napomáhá detoxikaci celého organismu.

Na veletrhu toho pro vás mají ale mnohem, mnohem více! Přijďte si vyzkoušet třeba prodlužování řas, omlazování pleti mnoha různými metodami, profesionální líčení například od Make-up Institute Prague nebo česání, nejnovější druhy manikúry, pedikúry a moderní depilace, permanentní make-up, bělení zubů, zdobení nehtů, relaxační a uvolňující masáže a další vychytané procedury.

Nebude chybět ani stan proti melanomu, vyšetřování mateřských znamének dermatoskopem a prevence rakoviny prsu – vyšetřování prsou ultrazvukem, dále stánek, kde vám zdarma stanoví diagnózu vlasové pokožky pomocí speciální vlasové mikrokamery. Návštěvníci také mohou zdarma navštívit poradnu uznávaného soudního znalce v oboru plastické estetické chirurgie či poradit se s odbornicí estetické medicíny Petrou Řehořkovou z Petra Clinic nebo si nechat zdarma změřit zrak u DuoVize.

Všichni návštěvníci veletrhu se také mohou zapojit do soutěže o automobil Peugeot 208!

Zdroj: interbeautyprague.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram